Balance
is your answer

Mijn verhaal

Jarenlang schommelde ik met mijn gezondheid en gewicht. Ik leefde in een gezin waar het evenwicht tussen draagkracht en draaglast ver te zoeken was. Al mijn kennis en ervaringen op het gebied van voeding, beweging en communicatie brachten mij geen Balans. 

Dit klinkt niet echt als iemand die Balans uitdraagt.

Toch was dit wel de situatie die mij aangezette tot mijn zoektocht naar balans.

Mijn fysieke lichaam raakte uitgeput, mijn ogen ontnamen me “tijdelijk” het zicht. Mijn gewicht schommelde tussen 120 kg en 70 kg, ik kreeg het niet onder controle. En thuis werd communiceren via woorden door autisme in ons gezin steeds lastiger. 

Tijdens mijn eerste ervaring met energetisch behandelingen vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik was alleen maar bezig met mijn fysieke lichaam. Nu de blokkades werden opgeheven en ik mijn energielichaam leerde kennen kon de energie weer stromen en de plekken bereiken die het zo enorm nodig hadden om in balans te komen. Er kreeg letterlijk en figuurlijk weer ruimte en lucht. Ik leerde op een andere manier communiceren in ons gezin. Mijn lichaam werd nu op een andere manier gevoed en mijn gezondheid en gewicht kregen balans. 

Ik ben me verder gaan verdiepen en ontwikkelen op dit vlak. Trainingen in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Opleidingen Reiki, magnetiseren, aura/chakrahaeling, Bachbloesem remedies. Ik oefende in die tijd al mijn nieuw geleerde technieken op familie en vrienden. En met zulke prachtige resultaten dat het zonde was om dit kleinschalig te houden. Daarom ben ik in 2017 Energiepraktijk Balance gestart.

Vanaf die jaren heb ik nog opleidingen massage en BGN gewichtsconsulent gevolgd en vielen er nog meer puzzelstukjes op zijn plek met betrekking tot de verbinding van het fysieke lichaam met het energetisch lichaam.

Sinds begin 2020 zijn we verhuisd naar de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude. Met daarbij een eigen praktijkruimte voor Energiepraktijk Balance. Een uniek plekje in de drukke Randstad waar alles even stil lijkt te staan. Deze plek straalt rust uit waar vanuit je gemakkelijker bij de rust in zelf kunt komen.

"Ik ben Mariska Korte, gelukkig getrouwd met Gerard en moeder van twee heerlijke pubers Yoeri en Jasmijn. Naast dit fijne gezin ben ik energetisch therapeut bij Energiepraktijk Balance". 

Kom ook ervaren wat Balans voor jouw kan veranderen?

Balance is your answer! 

調和