Balance
 

Ervaringen

"Mariska heeft een hele fijne persoonlijkheid, denkt altijd met je mee.

Zeer kundige ,ontspannende massage waar je ook echt iets aan hebt.
Zij werkt met zuivere amandelolie met jou persoonlijke chakrageur.
Zij heeft ook mooie sieraden en edelstenen."

Bianca Pecht, september 2023 (chakra-massage)

"Mariska heeft mij heel fijn geholpen, ik heb niet alleen een diepe ontspanning ervaren tijdens de energie behandelingen, maar ook zeer leerzame coaching mogen ontvangen. De behandelingen hebben mij meer rust en focus gegeven in mijn leven."


Jan Acer, augustus 2023 (energie balans behandeling)

"Eind december 2022 ben ik voor de eerste keer langs geweest bij Mariska voor een kennismakingsgesprek. Super fijn dat dit op voorhand kon en eigenlijk ook al best diepgaand en uitgebreid was. Mariska gaf me direct een fijn en veilig gevoel waardoor ik gelijk wist dat ik vaker wilde komen. Ze luistert echt naar je en neemt de tijd.


Ik wilde graag meer verbinding tussen mijn lichaam en geest, ik merkte dat hier een ruimte tussen zat en ik hulp nodig had om dit samen te brengen. Dit is na de 5 sessies zeker gelukt. Mariska heeft me geleerd dat je lichaam en geest altijd in verbinding met elkaar staan en als hier een disbalans is, hier zeker gevolgen aan hangen.


In mijn geval waren de gevolgen hiervan lichamelijke klachten, deze waren na 2 sessies al flink verminderd en nu heb ik helemaal geen last meer. Behalve bij veel stress en mezelf voorbij lopen, maar door de vele tools die ze mee heeft meegegeven, kan ik het nu ook zelf oplossen. Mariska kon bij de eerste keer dat ik langs kwam gelijk aanvoelen waar ik deze pijn voelde en bij welke chakra ik een blokkade had, zonder dat ik hier ook nog maar iets over had gezegd. Voor mij een teken dat het écht goed zat.


Ik blijf bij Mariska terug komen als ik het even nodig heb, want het is echt een investering in mijzelf geweest."


Madelon, maart 2023 (energie balans behandeling)

“Na 9 maanden long covid en weer een grote terugval besloot ik dat ik het anders aan moest gaan aan pakken. In overleg met de huisarts stopte ik met fysiotherapie en kreeg ik eindelijk een verwijzing van een ergotherapeut en stond ook de huisarts zeker achter mijn keuze om verder te kijken dan alleen de 'reguliere' zorg. Ik had Energiepraktijk Balance al opgezocht dus de eerste afspraak was snel gemaakt. Na de energie scan volgde er 3 behandelingen. Na de eerste behandeling merkte ik o.a dat de druk op mijn borst een stuk minder was, ik kon weer letterlijk echt ADEMEN. Tijdens/ na de andere behandelingen verdwenen de blokkades in mijn lichaam langzaam samen met de long covid klachten. Tussen iedere behandeling zat 3 a 4 weken.

In 3 maanden tijd heb ik echte stappen kunnen zetten in mijn herstel. De ergotherapeut en Mariska hebben mij hier echt in geholpen. Ondanks ze elkaar niet kennen vulde beide (in mijn geval) elkaar aan en hebben mij gebracht waar ik nu ben. Ik ben er nog niet helemaal, maar waar ik stiekem op gehoopt had en eigenlijk dacht dat het onrealistische was, daar sta ik nu wel.  

Het fijne aan Mariska vindt ik dat ze heel vriendelijk, open, toegankelijk, warm en nuchter is. Ze heeft geen verkoop praatje en ‘smeert’ je dus geen producten of volgende behandeling aan.” 

Bernadette (energiebehandeling na long-covid)


" Alles vloeit weer fijn in elkaar over door mijn lichaam. Mijn lichaam was uit balans toen ik begon met de behandelingen en na een aantal behandelingen bij Mariska stond ik weer met beide benen op de grond en voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Ik was 1 grote blokkade. Mijn emmertje zat vol en de spanning uitte zich in allerlei verschillende emoties welke ik niet onder controle had.  Nu voel ik rust en kan ik door de opdrachten welke ik heb meegekregen mijzelf beter beschermen tegen bepaalde energieën"

Stephanie (energiebehandeling)

 "Het was een fantastische sessie, ik heb zoveel gevoeld! Eerst dwaalde mijn gedachten af, maar langzaam haalde ik mij terug naar het hier en nu en voelde ik me warm, rustig worden. Mijn handen tintelde en mijn lichaam voelde zwaar maar heerlijk! De zon leek te gaan schijnen achter mijn ogen en ik moest spontaan 2x lachen. Ik had de hele tijd een glimlach om mijn gezicht. Ik voelde me heel ZEN/warm. Ik hoop dit gevoel vast te houden in deze hectische tijd. Dit voelt als een cadeau aan mezelf. Ik had dit echt even nodig.. BEDANKT!"

Eugenie (balans op afstand)

"Geen gevoel meer in mijn hart

Zo donker in mijn hoofd en hart

Zo’n chaos in mijn hoofd en hart

Kan iemand mij helpen?

Ik kan het niet meer alleen."

1e afspraak met Mariska Korte van Energiepraktijk Balance. Hoe gaan energetische sessies mij helpen? Ik ben sceptisch, dit zweeft mij net even te veel denk ik. Is dit iets voor mij? Bij Mariska is het heerlijk rustig. Mariska is één en al rust. Ze straalt rust uit, praat rustig, beweegt rustig. Ze neemt de tijd om je te leren kennen. Vanzelf neem je die rust over. We beginnen met leren ademhalen…waarom? Ik haal toch adem? Ik volg haar instructies en voel de onrust wegglijden. Er komt ruimte voor emotie.

Wow, ik begin te geloven dat het misschien wel goed kan komen. Het is mijn gevoel, niet goed in woorden uit te drukken. Ik ga beter slapen, word uitgeruster wakker, krijg weer zin om te eten. Wat heb ik dit gevoel gemist!

Inmiddels heel veel stappen gezet, kleine stappen maar ook grote sprongen. Het programma is zo persoonlijk gemaakt dat het tempo klopt bij mijn persoontje. Inzicht in mezelf, patronen herkennen en doorbreken, orde in mijn hoofd.

Mijn hart gaat langzaam weer open. Ik durf weer te voelen, ik geniet weer van alle dierbaren om mij heen, ik geniet weer van mijn eerste kopje koffie van de dag, van koken, van eten, van slapen. Ik loop weer steeds vaker met mijn hoofd omhoog. Ik leer mijn grenzen te stellen, ik durf steeds beter voor mezelf op te staan, ik durf steeds meer aan mezelf te denken. Ik durf mijn gevoelens weer te delen. De onrust kan ik met de juiste ademhaling laten verdwijnen, ik hoef niet meer bang te zijn.

Het mag er zijn, ik mag er zijn!!

Juanita (energiebehandeling)

"Ik heb Mariska leren kennen toen ik midden in een burn-out zat. Eigenlijk zegt de naam genoeg. Balance. Tijdens de sessies heb ik zoveel ervaren en kwam ik met steeds meer rust en energie thuis.
Mijn laatste behandeling was een Balance massage. Wat een heerlijk cadeau voor jezelf. Mariska is zo'n lieve warme persoonlijkheid. Bij een Sauna ga ik meestal voor een sportmassage maar deze massage geeft veel meer ontspanning zowel fysiek als energetisch.
Tot gauw Mariska"

Ineke (chakra-massage)

“Ik heb al verschillende behandelingen van jou mogen ontvangen en elke keer is het weer een bijzondere ervaring. De diepe ontspanning en rust die is zo fijn om te ervaren. Na de behandeling voel ik me weer in balans en ben volledig opgeladen.

Naast de balansbehandeling heb jij mij een combi van verschillende Bachbloesem druppels gegeven die mij helpen om met bepaalde punten verder te komen en in balans te blijven. Mariska straalt vertrouwen en professionaliteit uit en helpt mij om sterker uit een moeizamere periode te komen. Dank je wel. “

Sonja de Graaff (energiebehandeling)

“Begin dit jaar zag ik op Facebook het Personal Life Mapping programma voorbij komen. Na het terugvallen in mijn burn-out en (achteraf gezien) opnieuw een burn-out krijgen, was ik vooral heel erg zoekende naar handvatten om nu echt te herstellen en weer gezond terug te kunnen keren op de werkvloer. Ik heb Inez gemaild en tijdens het oriënterende telefoongesprek was er zo veel herkenning, zij benoemde precies de juiste stukken waar ik op vast bleef lopen.

Momenteel ben ik halverwege het programma; het is pittig, confronterend maar ook veilig. De warmte welke zowel Inez als Mariska uitstralen maakt het voor mij dat ik mij veilig en gehoord voel. Niet een programma wat uit een boekje wordt afgewerkt, maar écht gerichte hulp wat op mij van toepassing is. De combinatie met de reiki behandelingen maakt het voor mij een uniek programma. Ik kom hier 1000% zeker als een completer persoon uit. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak!”

Carine  (energiebehandeling als onderdeel van het PLM programma)

“Toen ik bij Mariska haar praktijk binnenkwam, voelde ik me meteen op m'n gemak. De eerste behandeling en kennismaking met magnetiseren was erg bijzonder, alsof er een deel van mijzelf naar buiten kwam wat al een tijd 'opgesloten' zat. Ik voelde me dan ook meteen anders, opgelucht en vrij, alsof ik weer kon ademhalen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en daar hebben de behandelingen van Mariska zeker aan bijgedragen. Bedankt! “

Sanne (energiebehandeling)

“Mariska heeft een hele fijne, warme aanpak. Zij straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Haar gesprekken zijn coachend en ondersteunend. Een aanrader als je beter in balans wilt zijn!” 

Renate (energiebehandeling)

“Mijn eerste balans behandeling bij Mariska was een punt van rust in een bewogen tijd. Mariska heeft aandacht en nodigt je uit haar behandeling over je heen te laten komen en te ervaren. Haar kalmte versterkt de positieve energie die ze gebruikt om jouw energieën weer in balans te krijgen. 
Na de behandeling was ik helderder en opgeladen.

Het is jammer dat ik niet dichterbij woon, anders kwam ik veel vaker. Even weer rust in ons hectische leven.”

Mariska (energiebehandeling)


    調和

 
E-mailen
Bellen
Map
Info