Balance
 

Wil jij jouw energie weer terug in Balans?

 terug naar Balans aanbod >>

* Je voelt je moe of ervaart stress, zelfs als je geslapen hebt!

* Je denkt veel na en zit veel in je hoofd. Beslissingen lijk je alleen met je hoofd te nemen in plaats van uit je gevoel!

* Je voelt je vaak alleen of bent verward over wat je voelt!

Herken jij je hierin? Dan zou het kunnen dat jouw energiebalans verstoord is.


In de meeste situaties is ons lichaam goed in staat om zichzelf te helen. Maar wanneer de balans verstoord is, belemmeren blokkades deze mooie eigenschap. Door stress en traumatische gebeurtenissen ontstaan deze blokkades in ons energielichaam en kan de energie daardoor niet doorstromen. Met allerlei klachten als gevolg..


Maar hoe fijn zou het zijn als jouw lichaam ontspannen, opgeladen en helder aanvoelt?

Hoe fijn zou het zijn als je meer voelt en vanuit je buik weet welke beslissing juist is?

Hoe fijn zou het zijn als jij je weer verbonden voelt en weet welke gevoelens van jou en van die ander zijn?

Hoe fijn zou het zijn als jouw energie weer vrij kan stromen, komt waar het nodig is in je lichaam en jij letterlijk meer lucht ervaart?

Dat kan met de Energiebehandeling!

Ja, dat wil ik!


“Toen ik bij Mariska haar praktijk binnenkwam, voelde ik me meteen op m'n gemak. De eerste behandeling en kennismaking met magnetiseren was erg bijzonder, alsof er een deel van mijzelf naar buiten kwam wat al een tijd 'opgesloten' zat. Ik voelde me dan ook meteen anders, opgelucht en vrij, alsof ik weer kon ademhalen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en daar hebben de behandelingen van Mariska zeker aan bijgedragen. Bedankt! “

Sanne  


" Alles vloeit weer fijn in elkaar over door mijn lichaam. Mijn lichaam was uit balans toen ik begon met de behandelingen en na een aantal behandelingen bij Mariska stond ik weer met beide benen op de grond en voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Ik was 1 grote blokkade. Mijn emmertje zat vol en de spanning uitte zich in allerlei verschillende emoties welke ik niet onder controle had.  Nu voel ik rust en kan ik door de opdrachten welke ik heb meegekregen mijzelf beter beschermen tegen bepaalde energieën"

Stephanie


 

Lees meer >>

 

 

Energiebehandeling bij Balance

Deze behandeling is een complete Balans beleving in onze sfeervolle praktijk!

4 Energiebehandelingen en een half jaar toegang tot het Balance Yourself platform

Jouw investering € 197,--

 

 

 


Wat is een Energiebehandeling?

Tijdens de Energiebehandeling zal ik de balans tussen lichaam, geest en ziel door middel van magnetiseren en Reiki herstellen. 

Door blokkades op te ruimen en extra schone energie toe te voegen, kan de energiestroom van lichaam, aura en chakra’s weer doorstromen en wordt de balans hersteld.

Jouw klachten kunnen hierdoor verminderen of lichter aanvoelen. 


Wat kun je verwachten?

Allereerst zullen we aan de hand van een gesprek/pendelen de aandachtspunten voor jouw behandeling bepalen. 

Bij de energiebehandeling wordt je met kleding aan op een massagetafel behandeld, klachtgericht en een totale lichaamsbehandeling. 

Je kunt gedurende de behandeling diverse gevoelens en/of sensaties hebben, denk hierbij aan: warmte/kou voelen, tintelingen en emoties. 

Dit is geheel normaal en alles is goed. 

Er zijn 4 behandelingen in dit traject nodig om het gehele energielichaam door te gaan. Na de behandeling praten we na krijg je tips en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Deze oefeningen zijn terug te vinden in het Balance Yourself platform waar je een half jaar toegang tot hebt


Waar is de behandeling?

De behandeling vindt plaats in onze sfeervolle en rustige behandelruimte aan de Kalmoeslaan 31 in Rijnsaterwoude. Hier kunt je heerlijk genieten van het uitzicht over de polder aan de rand van de Braassemmermeer, een uniek plekje in de drukke Randstad waar alles even stil lijkt te staan. Deze plek straalt rust uit waardoor je gemakkelijker bij de rust in zelf kunt komen.


Wat kost een behandeling?

De investering voor deze Energiebehandeling is € 197,--  Betaling kan zowel contant als per pin gedaan worden (ook is betaling in 4 termijn van € 50,-- mogelijk).

Alle behandelingen zijn op afspraak. 

Neem contact op


Toch nog twijfels?

Omdat ik jou graag wil laten ervaren wat een Energiebehandeling voor jou kan doen, zonder hoge drempel, geef ik  2 x per maand GRATIS chakra-Energie Scan weg. Meld je HIER aan om kan te maken!

terug naar Balans aanbod >>

調和  


“De antivirusscan en energieboost voor  je zelfhelend vermogen! “  

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info