Balance
 

"Compleet door ontspannen!

terug naar Balans aanbod >> 

* Het lijkt wel of alles veel meer energie kost dan nodig!

* Je denkt veel na en zit veel in je hoofd. Beslissingen lijk je alleen met je hoofd te nemen in plaats van uit je gevoel!

* Je hebt pijnklachten aan je schouders /nek, of hebt het gevoel dat  er een last op ligt!

* Je voelt je moe of ervaart stress, zelfs als je geslapen hebt!

Herken jij je hierin? Dan zou het kunnen dat jouw energiebalans verstoord is.

In de meeste situaties is ons lichaam goed in staat om zichzelf te helen. Maar wanneer de balans verstoord is, belemmeren blokkades deze mooie eigenschap. Door stress en traumatische gebeurtenissen ontstaan deze blokkades in ons energielichaam en kan de energie daardoor niet doorstromen. Met allerlei klachten als gevolg..


Maar hoe fijn zou het zijn als jouw lichaam ontspannen, opgeladen en helder aanvoelt?

Hoe fijn zou het zijn als je meer voelt en vanuit je buik weet welke beslissing juist is?

Hoe fijn zou het zijn als jouw energie weer vrij kan stromen, komt waar het nodig is in je lichaam en jij letterlijk meer lucht ervaart?

Dat kan met de chakra-massage!

Ja, dat wil ik


"Ik heb Mariska leren kennen toen ik midden in een burn-out zat. Eigenlijk zegt de naam genoeg. Balance. Tijdens de sessies heb ik zoveel ervaren en kwam ik met steeds meer rust en energie thuis.
Mijn laatste behandeling was een Balance massage. Wat een heerlijk cadeau voor jezelf. Mariska is zo'n lieve warme persoonlijkheid. Bij een Sauna ga ik meestal voor een sportmassage maar deze massage geeft veel meer ontspanning zowel fysiek als energetisch.
Tot gauw Mariska"

InekeLees meer >>

Tijdens de chakra-massage wordt de balans tussen jouw fysieke- en energielichaam hersteld door middel van een ontspannende massage en het opschonen van jouw chakra's.

Deze chakra-massage is bedoeld om het fysieke lichaam te laten ontspannen en het weer samen te laten werken met het energielichaam. De chakra’s zijn “energiewielen”, die in verbinding staan met zowel het fysieke– en energielichaam.

Door het fysieke lichaam te laten ontspannen met een heerlijke massage van de rug, het hoofd, de voeten en de handen komt er weer ruimte. Daarnaast worden de delen van het energielichaam opgeruimd en wordt er extra  schone energie aan toegevoegd. Hierdoor kan de energiestroom van het fysieke– en energielichaam weer doorstromen en wordt de balans hersteld.

Jouw klachten kunnen hierdoor verminderen of lichter aanvoelen.


De Chakra-massage

Ontspannende massage van de rug, hoofd, handen en voeten.

Energetisch worden de chakra's opgeschoond en aangevuld.

Voor deze massage houden wij 50 minuten aan.

Met een persoonlijk afgestemde chakra massageolie. Ook voor thuis!

Kosten van deze massage zijn € 45,--

De hele maand april 2024 VERJAARDAGACTIE: 

GRATIS ondersteunde CHAKRA-GEURROLLER CADEAU  Wat kun je verwachten?

Bij deze massage neem je met ontblootte rug plaats op de massagetafel, energetisch is de behandeling klachtgericht en een totale lichaamsbehandeling. 

Tijdens de massage zal ik de rug, hoofd, handen en voeten met mijn handen en chakra-olie van Aromafume masseren. Deze massageolie wordt speciaal afgestemd op jouw chakra's, deze krijg je na de massage mee naar thuis. Bij het energetisch deel van de massage maak ik gebruik van een pendel waarmee ik de energie kan "meten".

Je kunt gedurende de behandeling diverse gevoelens en/of sensaties hebben, denk hierbij aan: warmte/kou voelen, tintelingen en emoties. 

Dit is geheel normaal en alles is goed. 


Waar is de behandeling?

De behandeling vindt plaats in onze sfeervolle en rustige behandelruimte aan de Kalmoeslaan 31 in Rijnsaterwoude. Hier kunt je heerlijk genieten van het uitzicht over de polder aan de rand van de Braassemmermeer, een uniek plekje in de drukke Randstad waar alles even stil lijkt te staan. Deze plek straalt rust uit waardoor je gemakkelijker bij de rust in zelf kunt komen.

Tot slot!

Alle behandelingen zijn op afspraak. Betaling kan zowel contant als per pin gedaan worden.


Neem contact op


Toch nog twijfels?

Omdat ik jou graag wil laten ervaren wat Balance voor jou kan doen, zonder hoge drempel, geef ik  2 x per maand GRATIS chakra-Energie Scan weg. Meld je HIER aan om kan te maken!

terug naar Balans aanbod >>


 
E-mailen
Bellen
Map
Info