Balance
 

Balans tips (blogpagina)

28.12.2022

Wat doet een energetisch therapeut?

vvet.jpgRegelmatig krijg ik de vraag; wat doe je nou eigenlijk?

Dat bracht mij aan het denken. Ja, hoe leg ik dat nou gemakkelijk uit, wat ik doe als energetisch therapeut?
Wie mij al wat langer kent weet dat ik niet al te “zweverig” wil klinken en duidelijk wil zijn. Maar als je naar energetische therapie gaat zoeken op het internet kom je toch al snel termen als chakra’s, aura’s, meridianen, energie blokkades, zelfhelend vermogen, universele energie en holistisch tegen. Ik kan me zo voorstellen dat dit toch best onduidelijk en “zweverig” kan overkomen bij jou als je niet weet wat het betekend.

Daarom heb ik bedacht om veelgebruikte termen in de komende periode extra aandacht te geven en uit te gaan leggen aan jullie. Ik zal regelmatig een nieuwe artikel schrijven met uitleg van deze termen. Uit de verzameling van deze artikelen kan een balans kennisboom groeien waardoor het voor iedereen duidelijker en helderder wordt hoe het energielichaam werkt en wat jij er zelf aan kunt doen om jouw energie te laten stromen. Mocht jij ideeën of vragen hebben over termen, laat het mij dan even weten. Ik leg het graag aan je uit!
Eerste conclusie van de vraag (zonder moeilijke termen): Wat doe ik nou eigenlijk?
“Ik zorg er als energetisch therapeut, samen met jou, voor dat de verschillende onderdelen en lagen van je lichaam als geheel weer samenwerken. Dat de juiste energie stroomt en  weer kan komen waar het nodig is!” 

Mariska Korte - 16:53 | Een opmerking toevoegen

 


Het belang van water drinken Deze week was het wereld waterdag, een goed moment om eens stil te staan of jij genoeg drinkt op een dag! lees meer ... ( maart 2021) 

.

 7 bloesems die helpen Velen van ons vinden dit een spannende periode en zijn onzeker. Onze emoties raken uit balans Lees meer ... (april 2020)Wij gaan verhuizen Een mooie nieuwe stap naar nieuwe herinneringen maken. Maar nu las ik Lees meer....  (september 2019)


 

De vakanties zijn weer voorbij. Je bent heerlijk ontspannen en tot rust gekomen. Terug in jouw kracht begin je weer aan werk of school. Maar dan merk je, Lees meer.... (september 2019)
Kijk HIER voor het laatste nieuws over Energiepraktijk Balance

 
E-mailen
Bellen
Map
Info