Balance
 

<terug

Verhuizen

Wij gaan verhuizen… Een mooie nieuwe stap naar nieuwe herinneringen maken. Maar nu las ik laatst dat verhuizen in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen staat.

Persoonlijk deel ik dit wel. Er gebeurt zoveel tegelijk.,. Pff alleen dit al vergt voor iedereen een behoorlijk flexibele vermogen. Er moet veel geregeld worden, financiële zaken zoals hypotheek regelen, notaris kiezen met betrekking tot de thema zekerheid. Er moet veel beslist worden; neem ik dit wel mee of niet, welke kleur verf gaat op de muur, welke vloer op slaapkamer, met betrekking tot het thema emoties. En dan ook nog alles inpakken en wie kunnen er wanneer komen helpen met verhuizen, waar in het thema doen heel belangrijk is.

De mensen die mij wat beter kennen zien hierin alweer de benadering vanuit de chakra’s; zekerheid als thema van de eerste chakra, emotie als thema van de tweede chakra en doen als thema van de derde chakra. Helaas zijn we nog niet aangekomen bij het thema houden van dat bij het vierde chakra hoort. En uiteindelijk is dat wat we willen in ons nieuwe huis. We willen ons er zo veilig in voelen, dat we de emoties mogen voelen en balans hebben in denken en doen. Van daaruit kunnen we er van gaan houden. 

Van deze inzichten kunnen je gebruikmaken. Door er voor te zorgen dat je chakra’s open staan kan de energie doorstromen en ben je beter in balans.

Maar hoe doe ik dat, vraag je je wellicht af? 

Een balansbehandeling zou een oplossing kunnen zijn of wat extra tijd en aandacht voor jezelf plannen in deze heftige periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke ontspannende massage. 

Bonus Balance Tip:     

Geniet van het loslaten en verbinden!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info