Balance
 

Magnetiseren

Bij magnetiseren staat het opruimen van blokkades in het energielichaam en vervangen van vervuilde energie door ‘schone helende energie’ centraal.


Wat is magnetiseren?

Magnetiseren, ook wel ‘strijken’ of handoplegging genoemd, is eigenlijk een oeroude therapievorm.  Het werd al meer dan 5000 jaar geleden in vele culturen gebruikt.  We zien verschillende vormen van magnetiseren door de geschiedenis heen terugkomen in de Indiase, Egyptische en Christelijke culturen en religies.

Magnetiseren is eigenlijk het geven van energie (in de vorm van liefde) en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Dit klinkt waarschijnlijk ingewikkeld, maar eigenlijk is magnetiseren heel simpel.


Hoe werkt magnetiseren?

Denk aan een moeder die met haar hand over een pijnlijke plek bij haar kind wrijft. Zo draagt ze een beetje ‘schone helende energie’ van zichzelf over aan haar kind. Ze geeft liefde door over de pijnlijke plek te wrijven, haalt hiermee de fysieke en emotionele pijn weg en hersteld zo de balans in het lichaam, geest en ziel.

Zo zie je maar dat we zelfs in de huidige tijd op een ongemerkte manier bijna dagelijks wel met een vorm van magnetiseren bezig zijn! 調和


 
E-mailen
Bellen
Map
Info