Balance
 

Lijf in balans.

terug naar Balans aanbod >>

* Ben jij iemand die bewust wil leven en gezond wil eten, maar door de bomen het bos niet meer ziet wat nou goed voor je is?

* Ben jij er klaar mee om te diëten maar wil je wel graag wat kilo’s kwijt?

* Heb jij het gevoel dat je niet los mag laten omdat je dan de controle kunt verliezen?

* Gaat jou energie vaak op aan de zorg en het helpen van anderen en komt de zorg voor jezelf dat op de tweede plek?

* Ben jij iemand die in balans wil zijn maar lukt dit vaak niet door alles wat er om je heen gebeurd.

* Ben jij iemand die bewuste keuzes graag automatisch en onbewust wil maken.

 

Hoe zou het voor je zijn als je door ‘gewoon’ gezond eten lekkerder in je vel komt te zitten? Jij geen honger hebt en toch af kunt vallen? Als jij je niet meer af hoef te vragen of die nieuwe trend in afval-land wel gezond is, want jij weet wat goed voor je is!

Hoe zijn het zijn als jij meer energie hebt? En daarmee bewuste gezonde keuzes kunt maken waarbij er balans is tussen geven en nemen, zowel voor jezelf als de mensen om je heen? Hoe fijn zou het zijn dat je niet meer hoeft te kiezen aan wie je je energie geeft, de ander of aan jezelf?

 Dat kan met het lijf in Balans programma!

"Voor mij heeft dit programma heel veel inzichten gegeven. Ik kwam er achter dat ik veel te weinig at. Het was een bevestiging dat ik niet goed bezig was met eten. Ik heb nu veel meer kennis over een gezond dag, week menu, over gezonde voeding in de schijf van 5, over zorgen dat ik van alle voedingsstoffen voldoende binnen krijg. Mijn verbranding was veel te laag. Ik vond het heel spannend om meer te gaan eten. Angst om aan te komen is groot. Ik ben meer gaan eten en uiteindelijk kreeg ik zelfs ook hongergevoel waardoor ik nog meer moest gaan eten. Ik zit nu bijna op een gezonde hoeveelheid (al is het nog steeds wat te weinig) Ik ben er nog niet. Ik geloof dat mijn verbranding nu de goede kant op gaat. Het voelt als een verrijking van mijn leven dat ik nu meer mag eten en toch niet aan kom. En toch ben ik ook al wat afgevallen. Het is de omgekeerde wereld in mijn hoofd.

Ik ben gezonder aan het worden en ik ben recepten gaan uitproberen. Ik sta nu stil bij voldoende eten ipv steeds minder eten. Ik leer nu ook mijn kinderen wat gezond is en goed. Daar ben ik heel dankbaar voor. In mijn eigen jeugd hoorde ik altijd dat ik minder moest gaan eten en leerde ik niet wat gezond was. Dat heb ik nu geleerd. Beter laat dan nooit!

Ik merkte aan het programma dat ik zelf toe was aan de volgende stap en die kwam dan ook elke keer op precies het juiste moment. Ik het echt het gevoel dat het programma heel goed inspeelt op de behoefte. Bij mij wel in ieder geval.

Maris nam elke keer goed de tijd voor mij. Heeft de stappen duidelijk verteld en ook steeds samengevat. Het klaar zetten van documenten op de weekmap werkt erg fijn.

Ik hoop van harte dat heel veel mensen bij jou aankloppen en dat ze net zo blij en dankbaar worden als ik!

Dikke dank je wel voor je geduld, je lieve woorden, je aandacht en hulp op afstand, je tips, je ideeën. Dank je wel lieve Maris dat je mij zo goed geholpen hebt. 

Cindy



Tijdens het lijf in Balans programma ga je 30 stappen zetten naar een gezonde leefstijl van eten, bewegen en ontspannen.

Binnen 10 weken leer je hoe je jouw lichaam kunt voeden met gezonde voeding die het nodig heeft, in plaats van vullen. Je leert hoe je jouw persoonlijke voedingsplan kunt samenstellen (gebaseerd op feiten van de gezondheidsraad). We gaan terug naar de basis en bouwen stap voor stap naar een volwaardig voedingspatroon. Je leert jouw onbewuste FOODbrein kennen en leert hoe je ‘bewust’ de controle houd. Niet allen wat je eet, maar ook hoe, wanneer, waar en waarom je eet komen aan bod. Voeding in balans met in- en ontspannen is de sleutel naar JOUW LIJF IN BALANS.

 

Wat houd het programma concreet in:

·        Online intake en uitgebreide anamnese, waarin we samen jouw persoonlijke doelen stellen

·        Voedingsadvies op maat, aan de hand van jouw gewoontes en behoefte krijg een voorstel en voedingsadvies op maat

·        9 weken online programma, waarin opgebouwd wordt naar een bewuste en gezonde leefstijl

·        3 x individuele (online) begeleiding, om dieper op jouw persoonlijke situatie in te gaan

·        Werkmap, waarin jij jouw persoonlijke thema’s uitwerkt en eigen maakt.

·        Persoonlijk Food- en Fun plan, waarin jij leert wat je lichaam nodig heeft

·        Energie scan, waarmee de energiebalans van jouw energielichaam in kaart wordt gebracht. 

Jouw investering voor dit gehele programma is € 297,--

 

terug naar Balans aanbod >>

 
E-mailen
Bellen
Map
Info