Balance
 

Wil jij weten waar jouw energie geblokkeerd wordt?

Vaak is er een samenhang tussen klachten die je ervaart en een blokkade in jouw energielichaam (bv chakra’s). Door deze blokkade kan de energie onvoldoende doorstromen naar jouw fysieke lichaam en komt het niet waar het zo nodig is. Eten en rust geven je in dit geval onvoldoende energie. 

De balans tussen BODY | MIND | SOUL is duidelijk verstoord.

 


Wil jij minder onstabiel/wiebelig zijn, vol energie voelen en jouw voorgenomen doelen laten uitkomen, maar…

  • Ben je te moe of ervaar je stress? 
  • Zit je veel in je hoofd, en voel je daardoor minder?
  • Voel je je vaak alleen of niet begrepen?
  • Kun je de zorg tussen jezelf en andere maar moeilijk verdelen?
  • Zou je meer balans in een gezondere eet - en leefstijl willen?


Herken je je in één van deze voorbeelden? Meld je dan nu aan voor een gratis Chakra Energie Scan en we kijken samen hoe de balans hersteld kan worden!

Via deze waardevolle scan (t.w.v. € 49) kan ik vrij snel bij jou in kaart brengen welke chakra's geblokkeerd zijn. Je krijgt tevens 2 tips die je inzicht geven hoe jij je lekkerder in je vel kunt voelen.

Meld je hier aan voor een gratis Energiescan!


Let op: ik geef deze chakra Energie Scan maar beperkt gratis weg, dus meld je snel aan om een plek te bemachtigen!

Liever een energiestrategie gesprek? Ook dat kan. 

Vraag HIER jouw gesprek aan.

Mijn kennis en ervaring!

"Enige jaren geleden zat ik in een situatie waarin de balans van draagkracht en draaglast ver te zoeken was. Ik kreeg mijn leven en lijf maar niet onder controle. Hier is mijn reis begonnen om de kracht in mezelf weer te vinden en zo de balans te herstellen. 

Inmiddels houdt ik mij al enige jaren bezig met energetische technieken zoals Reiki, magnetiseren, bloesem remedies,  aura– en chakra healing, mindfulness en een gezonde leefstijl. Ik weet uit ervaring als geen ander, dat stress en energie van anderen in deze huidige tijd de balans van je energiehuishouding behoorlijk kunnen verstoren. Dit tezamen met te weinig aandacht voor gezonde voedings- en leefstijl  met alle gevolgen van dien.

Vele cliënten heb ik inmiddels inzicht gegeven in hun balans van stress, energie en gezondere  voeding en leefstijl. Hierdoor konden ze gericht aan de slag en staan weer stevig in hun schoenen".


Mariska Korte,

Energetisch therapeut, Mindfulness trainer en Leefstijlcoach 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info