Balance
is your answer

Wil jij weten waar jouw energie geblokkeerd wordt?

Daar help ik je graag bij met een gratis Chakra Energie Scan. Samen kijken we hoe jij steviger in je schoenen kunt komen te staan en jij gelukkiger met jezelf bent!


Wil jij minder onstabiel/wiebelig zijn en jouw voorgenomen doelen laten uitkomen, maar…

  • Ben je te moe of ervaar je stress? 
  • Zit je veel in je hoofd, en voel je daardoor minder?
  • Voel je je vaak alleen of niet begrepen?
  • Kun je de zorg tussen jezelf en andere maar moeilijk verdelen?
  • Zou je meer balans in een gezondere eet - en leefstijl willen?


Herken je je in één van deze voorbeelden? Meld je dan nu aan voor een gratis Chakra Energie Scan en we kijken samen hoe de balans hersteld kan worden!

Met deze scan word de energie van de chakra's in beeld gebracht. Je ontvangt tevens 2 waardevolle inzichten om direct mee aan de slag te gaan (Twv € 49,-- )

Meld je hier aan om kans te maken op een gratis Energiescan!

Let op: ik geef deze chakra Energie Scan maar 2 x per maand gratis weg, dus meld je snel aan om een plek te bemachtigen!


Mijn kennis en ervaring!

"Enige jaren geleden zat ik in een situatie waarin de balans van draagkracht en draaglast ver te zoeken was. Ik kreeg mijn leven en lijf maar niet onder controle. Hier is mijn reis begonnen om de kracht in mezelf weer te vinden en zo de balans te herstellen. 

Inmiddels houdt ik mij al enige jaren bezig met energetische technieken zoals Reiki, magnetiseren, bloesem remedies,  aura– en chakra healing en weet ik als geen ander dat stress en energie van anderen in deze huidige tijd de balans van je energiehuishouding behoorlijk kunnen verstoren. Dit tezamen met te weinig aandacht voor gezonde voedings- en leefstijl  met alle gevolgen van dien.

Vele cliënten heb ik inmiddels inzicht gegeven in hun balans van stress, energie en gezondere  voeding en leefstijl. Hierdoor konden ze gericht aan de slag en staan weer stevig in hun schoenen".Mariska Korte,

Energetisch therapeut en voedingscoach 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info