Balance
 

 

Wil jij je eigen kracht leren gebruiken?

Daar help ik je graag bij in een gratis online of telefonische Energie Strategie Gesprek. Samen kijken we hoe jij steviger in je schoenen kunt komen te staan en jij gelukkiger met jezelf bent!

Wil jij minder onstabiel/wiebelig zijn en jouw voorgenomen doelen laten uitkomen, maar…

  • Ben je te moe of ervaar je stress
  • Zit je veel in je hoofd, en voel je daardoor minder?
  • Voel je je vaak alleen of niet begrepen?
  • Kun je de zorg tussen jezelf en andere maar moeilijk verdelen?
  • Zou je meer balans in een gezondere eet - en leefstijl willen?


Herken je je in één van deze voorbeelden? Meld je dan nu aan voor een gratis online of telefonische Energie Strategie gesprek!

In de gesprek van een half uur verdiepen wij ons in jouw energie balans. Je ontvangt tevens 2 waardevolle tips om direct mee aan de slag te gaan. Twv € 49,--


Meld je hier aan om kans te maken op een gratis Energie Strategie Gesprek

Let op: ik geef deze Energie Strategie Gesprekken maar 2 x per maand weg, dus meld je snel aan om een plek te bemachtigen!


Mijn kennis en ervaring!

"Enige jaren geleden zat ik in een situatie waarin de balans van draagkracht en draaglast ver te zoeken was. Ik kreeg mijn leven en lijf maar niet onder controle. Hier is mijn reis begonnen om de kracht in mezelf weer te vinden en zo de balans te herstellen. 

Inmiddels houdt ik mij al enige jaren bezig met energetische technieken zoals Reiki, magnetiseren, bloesem remedies,  aura– en chakra healing en weet ik als geen ander dat stress en energie van anderen in deze huidige tijd de balans van je energiehuishouding behoorlijk kunnen verstoren. Dit tezamen met te weinig aandacht voor gezonde voedings- en leefstijl  met alle gevolgen van dien.

Vele cliënten heb ik inmiddels inzicht gegeven in hun balans van stress, energie en gezondere  voeding en leefstijl. Hierdoor konden ze gericht aan de slag en staan weer stevig in hun schoenen".

Mariska Korte,

Energetisch therapeut, mindfulness trainer en leefstijlcoach 

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info