Balance
is your answer

Ervaringen

 

"Geen gevoel meer in mijn hart

Zo donker in mijn hoofd en hart

Zo’n chaos in mijn hoofd en hart

Kan iemand mij helpen?

Ik kan het niet meer alleen."

1e afspraak met Mariska Korte van Energiepraktijk Balance. Hoe gaan energetische sessies mij helpen? Ik ben sceptisch, dit zweeft mij net even te veel denk ik. Is dit iets voor mij? Bij Mariska is het heerlijk rustig. Mariska is één en al rust. Ze straalt rust uit, praat rustig, beweegt rustig. Ze neemt de tijd om je te leren kennen. Vanzelf neem je die rust over. We beginnen met leren ademhalen…waarom? Ik haal toch adem? Ik volg haar instructies en voel de onrust wegglijden. Er komt ruimte voor emotie.

Wow, ik begin te geloven dat het misschien wel goed kan komen. Het is mijn gevoel, niet goed in woorden uit te drukken. Ik ga beter slapen, word uitgeruster wakker, krijg weer zin om te eten. Wat heb ik dit gevoel gemist!

Inmiddels heel veel stappen gezet, kleine stappen maar ook grote sprongen. Het programma is zo persoonlijk gemaakt dat het tempo klopt bij mijn persoontje. Inzicht in mezelf, patronen herkennen en doorbreken, orde in mijn hoofd.

Mijn hart gaat langzaam weer open. Ik durf weer te voelen, ik geniet weer van alle dierbaren om mij heen, ik geniet weer van mijn eerste kopje koffie van de dag, van koken, van eten, van slapen. Ik loop weer steeds vaker met mijn hoofd omhoog. Ik leer mijn grenzen te stellen, ik durf steeds beter voor mezelf op te staan, ik durf steeds meer aan mezelf te denken. Ik durf mijn gevoelens weer te delen. De onrust kan ik met de juiste ademhaling laten verdwijnen, ik hoef niet meer bang te zijn.

Het mag er zijn, ik mag er zijn!!

Juanita

“Ik heb al verschillende balansbehandelingen van jou mogen ontvangen en elke keer is het weer een bijzondere ervaring.De diepe ontspanning en rust die is zo fijn om te ervaren. Na de behandeling voel ik me weer in balans en ben volledig opgeladen.

Naast de balansbehandeling heb jij mij een combi van verschillende Bachbloesem druppels gegeven die mij helpen om met bepaalde punten verder te komen en in balans te blijven.Mariska straalt vertrouwen en professionaliteit uit en helpt mij om sterker uit een moeizamere periode te komen. Dank je wel. “

Sonja de Graaff 

“Begin dit jaar zag ik op Facebook het Personal Life Mapping programma voorbij komen. Na het terugvallen in mijn burn-out en (achteraf gezien) opnieuw een burn-out krijgen, was ik vooral heel erg zoekende naar handvatten om nu echt te herstellen en weer gezond terug te kunnen keren op de werkvloer. Ik heb Inez gemaild en tijdens het oriënterende telefoongesprek was er zo veel herkenning, zij benoemde precies de juiste stukken waar ik op vast bleef lopen.

Momenteel ben ik halverwege het programma; het is pittig, confronterend maar ook veilig. De warmte welke zowel Inez als Mariska uitstralen maakt het voor mij dat ik mij veilig en gehoord voel. Niet een programma wat uit een boekje wordt afgewerkt, maar écht gerichte hulp wat op mij van toepassing is. De combinatie met de reiki behandelingen maakt het voor mij een uniek programma. Ik kom hier 1000% zeker als een completer persoon uit. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak!”

Carine  

“Toen ik bij Mariska haar praktijk binnenkwam, voelde ik me meteen op m'n gemak. De eerste behandeling en kennismaking met magnetiseren was erg bijzonder, alsof er een deel van mijzelf naar buiten kwam wat al een tijd 'opgesloten' zat. Ik voelde me dan ook meteen anders, opgelucht en vrij, alsof ik weer kon ademhalen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en daar hebben de behandelingen van Mariska zeker aan bijgedragen. Bedankt! “

Sanne 

“Mariska heeft een hele fijne, warme aanpak. Zij straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Haar gesprekken zijn coachend en ondersteunend. Een aanrader als je beter in balans wilt zijn!” 

Renate

“Mijn eerste balans behandeling bij Mariska was een punt van rust in een bewogen tijd. Mariska heeft aandacht en nodigt je uit haar behandeling over je heen te laten komen en te ervaren. Haar kalmte versterkt de positieve energie die ze gebruikt om jouw energieën weer in balans te krijgen. 
Na de behandeling was ik helderder en opgeladen.

Het is jammer dat ik niet dichterbij woon, anders kwam ik veel vaker. Even weer rust in ons hectische leven.”

Mariska  


    調和

 
E-mailen
Bellen
Map
Info