Balance
is your answer

Personal Life Mapping programma

In samenwerking met Inez v. Boxtel van Inezpire- beyond coaching heb ik een uniek Personal Life Mapping programma opgezet.

Het programma is een combinatie van coach sessies en energetische behandelingen.

 

 


Wil jij ook jouw persoonlijkheid en innerlijke kracht hervinden waardoor je stabiel en stevig in jouw wereld kan gaan leven en werken? 

PERSONAL LIFE MAPPING is een uniek programma voor iedereen, die door gebeurtenissen de verbinding met zichzelf zoek is. Het biedt de oplossing om relaties, gezinszaken, carrière, werk en passie weer soepel te laten verlopen. 

Voor wie?

Het PERSONAL LIFE MAPPING programma is bedoeld voor iedereen, die door de gebeurtenissen in zijn of haar leven niet meer de persoon is die hij of zij graag wil zijn.
 
Voor personen, die de relatie met zichzelf of zijn/haar omgeving een impuls willen geven en zichzelf op een dieper niveau willen begrijpen. Er wordt van je verwacht je jezelf openstelt en reflecteert op je eigen gedrag en dat van de wereld om je heen. Er wordt gewerkt met respect, humor, liefde, veiligheid en een knipoog.
 

Voor iedereen die klaar is voor het vormen van hun leven, werk en relaties zonder de dilemma's uit het verleden.      調和

 
E-mailen
Bellen
Map
Info