Balance
is your answer

Energiepraktijk Balance Bestaat 5 jaar!

DAT MOET GEVOERD WORDEN!

Iedereen die mij beter kent, weet inmiddels dat ik heel blij en gelukkig wordt, als ik kan en mag delen. Delen van energie, passie en liefde. Daarom wil ik dit jubileum moment ook gebruiken om heel veel te delen.


Daarom wil ik de komende maand een prachtig cadeau weggeven aan iemand die dit heel goed kan gebruiken. Jij weet wellicht al wat balans voor je kan veranderen of denkt er over na hoe balans jou zou kunnen helpen!


Denk daarom goed na, wie gun jij meer balans? En waarom kan die persoon dit zo goed gebruiken? Laat het mij weten door onderstaand formulier in te vullen Hiermee maak je kans om het jubileum balans-cadeau  te winnen. Een heerlijke massage-behandeling met een balanspakket om thuis verder te genieten  (t.w.v ruim € 136,--). Dit kan tot 18 mei 2022, dan maak ik bekend wie de winnaar is van dit prachtige cadeau!


Inhoud:

Ontspannende chakra massage

€ 39,--

Half jaar abonnement op Balans Yourself online platform

€ 59,--

Halo empower spray

€ 14,95

Diffuse ketting

€   8,50

Chakra thee pakket

€   9,95

Chakra wierook

€   4,95

Totaal waarde van dit Balanspakket

€ 136.35


Hierbij kun je alvast lekker een beetje genieten van een stukje extra ontspanning en een heerlijk moment voor jezelf. Ga snel naar de ontspanningsoefening:

https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.social.Youtube/images/thumbnail.svgHeel veel balans plezier!


PS: volg me op social media en meld je aan op voor de balans nieuwsbrief en ontvang nog veel meer mooie cadeaus in deze feestmaand.SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE NIEUWSBRIEF, en ontvang het E-Book Jouw kompas naar balans!
 
E-mailen
Bellen
Map
Info