Balance
is your answer

 

Wil jij je eigen kracht leren gebruiken?

Daar help ik je graag bij in een gratis online of telefonische Balans-sessie. Samen kijken we hoe jij steviger in je schoenen kunt komen te staan en jij gelukkiger met jezelf bent!


Wil jij minder onstabiel/wiebelig zijn en jouw voorgenomen doelen laten uitkomen, maar…

  • Ben je te moe of ervaar je stress
  • Zit je veel in je hoofd, en voel je daardoor minder?
  • Voel je je vaak alleen of niet begrepen?
  • Kun je de zorg tussen jezelf en andere maar moeilijk verdelen?
  • Zou je meer balans in een gezondere eet - en leefstijl willen?


Herken je je in één van deze voorbeelden? Meld je dan nu aan voor een gratis online of telefonische Balans-sessie!Let op: ik geef deze Balans-sessie maar beperkt weg, dus meld je snel aan om een plek te garanderen!

Mijn kennis en ervaring!

"Enige jaren geleden zat ik in een situatie waarin de balans van draagkracht en draaglast ver te zoeken was. Ik kreeg mijn leven en lijf maar niet onder controle. Hier is mijn reis begonnen om de kracht in mezelf weer te vinden en zo de balans te herstellen. 

Inmiddels houdt ik mij al enige jaren bezig met energetische technieken zoals Reiki, magnetiseren, bloesem remedies,  aura– en chakra healing en weet ik als geen ander dat stress en energie van anderen in deze huidige tijd de balans van je energiehuishouding behoorlijk kunnen verstoren. Dit tezamen met te weinig aandacht voor gezonde voedings- en leefstijl  met alle gevolgen van dien.

Vele cliënten heb ik inmiddels inzicht gegeven in hun balans van stress, energie en gezondere  voeding en leefstijl. Hierdoor konden ze gericht aan de slag en staan weer stevig in hun schoenen".
 

Klik hier om jouw Balans-sessie te reserveren!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info