Balance
is your answer

Balansbehandeling op locatie


Wat is een balansbehandeling?

Tijdens de balansbehandeling zal ik de balans tussen lichaam, geest en ziel door middel van magnetiseren en Reiki herstellen. 

Door blokkades op te ruimen en extra schone energie toe te voegen, kan de energiestroom van lichaam, aura en chakra’s weer doorstromen en wordt de balans hersteld.

Jouw klachten kunnen hierdoor verminderen of lichter aanvoelen. 


Wat kun je verwachten?

Allereerst zullen we aan de hand van een gesprek/pendelen de aandachtspunten voor jouw behandeling bepalen. 

Bij de balansbehandeling wordt je met kleding aan op een massagetafel behandeld, klachtgericht en een totale lichaamsbehandeling. 

Je kunt gedurende de behandeling diverse gevoelens en/of sensaties hebben, denk hierbij aan: warmte/kou voelen, tintelingen en emoties. 

Dit is geheel normaal en alles is goed. 

Na de behandeling praten we na krijg je tips en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.


Waar is de behandeling?

De behandeling vindt plaats op de door jouw aangegeven locatie. Dat kan bij je thuis of bijvoorbeeld op het werk zijn, daar waar jij je veilig en vertrouwd voelt. Voorwaarden hieraan is wel dat er genoeg ruimte is om een massagetafel op te zetten en er rust is.


Wat kost een behandeling?

Wij berekenen een behandeltarief van € 39,-- per uur en € 0,25 per km aan reisvergoeding. Betaling kan zowel contant als per pin gedaan worden.

Alle behandelingen zijn op afspraak. 


Tot slot!

Wil jij ervaren wat een balansbehandeling voor jou kan doen, zonder hoge drempel. Maak dan  geheel vrijblijvend een eerste afspraak voor jouw balansbehandeling en ontvang NU als bonus een uitgebreide chakra-balanspendel cadeau!