Balance
is your answer

Balansbehandeling op afstandWat is een balansbehandeling?

Tijdens de balansbehandeling zal ik de balans tussen lichaam, geest en ziel door middel van magnetiseren en Reiki herstellen. 

Door blokkades op te ruimen en extra schone energie toe te voegen, kan de energiestroom van lichaam, aura en chakra’s weer doorstromen en wordt de balans hersteld.

Jouw klachten kunnen hierdoor verminderen of lichter aanvoelen. 


Wat kun je verwachten?

Allereerst hebben wij contact om de aandachtspunten van jouw behandeling door te nemen en ontvang je van mij een videolink.

Op de afgesproken tijd start jij de video en laat jij je gedurende half uur begeleiden in een heerlijke ontspanning terwijl ik op afstand jouw energielichaam invoel, schoonmaak en aanvul waar nodig.

Bij de balansbehandeling op afstand wordt jij vanaf je eigen bed/bank behandeld, klachtgericht en een totale lichaamsbehandeling. 

Je kunt gedurende de behandeling diverse gevoelens en/of sensaties hebben, denk hierbij aan: warmte/kou voelen, tintelingen en emoties. 

Dit is geheel normaal en alles is goed. 

De behandeling op afstand met video 


duurt ruim een half uur. Neem wel je tijd erna om rustig aan te doen.


"Het was een fantastische sessie, ik heb zoveel gevoeld! Eerst dwaalde mijn gedachten af, maar langzaam haalde ik mij terug naar het hier en nu en voelde ik me warm, rustig worden. Mijn handen tintelde en mijn lichaam voelde zwaar maar heerlijk! De zon leek te gaan schijnen achter mijn ogen en ik moest spontaan 2x lachen. Ik had de hele tijd een glimlach om mijn gezicht. Ik voelde me heel ZEN/warm. Ik hoop dit gevoel vast te houden in deze hectische tijd. Dit voelt als een cadeau aan mezelf. Ik had dit echt even nodig.. BEDANKT!"Waar is de behandeling?

De behandeling vindt plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving. Je hoeft er de deur niet voor uit!


Wat kost een behandeling?

Wij berekenen een behandeltarief van €25,00 per behandeling. Betaling via digitaal betaalverzoek.

Alle behandelingen zijn op afspraak. 


Tot slot!

Ervaar wat een balansbehandeling op afstand voor jou kan doen! Maak daarom NU hieronder een afspraak voor jouw balansbehandeling op afstand en ontvang als bonus een audio met  ademhalingsoefening cadeau!  
E-mailen
Bellen
Map
Info