Balance
is your answer

Wil jij jouw energie weer terug in Balans?   

* Je voelt je moe of ervaart stress, zelfs als je geslapen hebt!

* Je denkt veel na en zit veel in je hoofd. Beslissingen lijk je alleen met je hoofd te nemen in plaats van uit je gevoel!

* Je voelt je vaak alleen of bent verward over wat je voelt!

Herken jij je hierin? Dan zou het kunnen dat jouw energiebalans verstoord is.


In de meeste situaties is ons lichaam goed in staat om zichzelf te helen. Maar wanneer de balans verstoord is, belemmeren blokkades deze mooie eigenschap. Door stress en traumatische gebeurtenissen ontstaan deze blokkades in ons energielichaam en kan de energie daardoor niet doorstromen. Met allerlei klachten als gevolg..


Maar hoe fijn zou het zijn als jouw lichaam ontspannen, opgeladen en helder aanvoelt?

Hoe fijn zou het zijn als je meer voelt en vanuit je buik weet welke beslissing juist is?

Hoe fijn zou het zijn als jij je weer verbonden voelt en weet welke gevoelens van jou en van die ander zijn?

Hoe fijn zou het zijn als jouw energie weer vrij kan stromen, komt waar het nodig is in je lichaam en jij letterlijk meer lucht ervaart?

Dat kan met de Balansbehandeling!


“Toen ik bij Mariska haar praktijk binnenkwam, voelde ik me meteen op m'n gemak. De eerste behandeling en kennismaking met magnetiseren was erg bijzonder, alsof er een deel van mijzelf naar buiten kwam wat al een tijd 'opgesloten' zat. Ik voelde me dan ook meteen anders, opgelucht en vrij, alsof ik weer kon ademhalen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en daar hebben de behandelingen van Mariska zeker aan bijgedragen. Bedankt! “

Sanne  


" Alles vloeit weer fijn in elkaar over door mijn lichaam. Mijn lichaam was uit balans toen ik begon met de behandelingen en na een aantal behandelingen bij Mariska stond ik weer met beide benen op de grond en voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Ik was 1 grote blokkade. Mijn emmertje zat vol en de spanning uitte zich in allerlei verschillende emoties welke ik niet onder controle had.  Nu voel ik rust en kan ik door de opdrachten welke ik heb meegekregen mijzelf beter beschermen tegen bepaalde energieën"

Stephanie


 

Lees meer >>

 


De balansbehandeling bieden wij in 2 varianten aan. Wil jij ervaren wat balans voor je kan veranderen? Kies hieronder jouw behandeling en ga naar Meer informatie >>

 


 


Balansbehandeling bij Balance

Balansbehandeling op afstand

Deze behandeling is een complete Balans beleving in onze sfeervolle praktijk!

Deze behandeling is op afstand, je wordt begeleid met video/audio.

Meer informatie >>

Meer informatie >>

調和  


“De antivirusscan en energieboost voor  je zelfhelend vermogen! “  

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info