Balance
is your answer

Ervaringen

Ter gelegenheid van 1 jaar Balance wil ik graag de ervaringen van cliënten met jou delen. Want delen is een cadeau. Dank jullie wel voor dit mooie cadeau!

 Veel leesplezier!


“Mijn eerste balans behandeling bij Mariska was een punt van rust in een bewogen tijd. Mariska heeft aandacht en nodigt je uit haar behandeling over je heen te laten komen en te ervaren. Haar kalmte versterkt de positieve energie die ze gebruikt om jouw energieën weer in balans te krijgen.
Na de behandeling was ik helderder en opgeladen.

Het is jammer dat ik niet dichterbij woon, anders kwam ik veel vaker. Even weer rust in ons hectische leven.”

Mariska , april 2017 


“Mariska heeft een hele fijne, warme aanpak. Zij straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Haar gesprekken zijn coachend en ondersteunend. Een aanrader als je beter in balans wilt zijn!

Renate, november 2017


“Toen ik bij Mariska haar praktijk binnenkwam, voelde ik me meteen op m'n gemak. De eerste behandeling en kennismaking met magnetiseren was erg bijzonder, alsof er een deel van mijzelf naar buiten kwam wat al een tijd 'opgesloten' zat. Ik voelde me dan ook meteen anders, opgelucht en vrij, alsof ik weer kon ademhalen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en daar hebben de behandelingen van Mariska zeker aan bijgedragen. Bedankt! “

Sanne, maart 2018 


“Begin dit jaar zag ik op Facebook het Personal Life Mapping programma voorbij komen. Na het terugvallen in mijn burn-out en (achteraf gezien) opnieuw een burn-out krijgen, was ik vooral heel erg zoekende naar handvatten om nu echt te herstellen en weer gezond terug te kunnen keren op de werkvloer. Ik heb Inez gemaild en tijdens het oriënterende telefoongesprek was er zo veel herkenning, zij benoemde precies de juiste stukken waar ik op vast bleef lopen.

Momenteel ben ik halverwege het programma; het is pittig, confronterend maar ook veilig. De warmte welke zowel Inez als Mariska uitstralen maakt het voor mij dat ik mij veilig en gehoord voel. Niet een programma wat uit een boekje wordt afgewerkt, maar écht gerichte hulp wat op mij van toepassing is. De combinatie met de reiki behandelingen maakt het voor mij een uniek programma. Ik kom hier 1000% zeker als een completer persoon uit. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak!”

Carine, april 2018 


“Ik heb al verschillende balansbehandelingen van jou mogen ontvangen en elke keer is het weer een bijzondere ervaring.De diepe ontspanning en rust die is zo fijn om te ervaren. Na de behandeling voel ik me weer in balans en ben volledig opgeladen.

Naast de balansbehandeling heb jij mij een combi van verschillende Bachbloesem druppels gegeven die mij helpen om met bepaalde punten verder te komen en in balans te blijven.Mariska straalt vertrouwen en professionaliteit uit en helpt mij om sterker uit een moeizamere periode te komen. Dank je wel. “

Sonja de Graaff, mei 2018 


 調和